Nyheder

Nu lanceres mobil opladningsløsning til batterier fra Husqvarna.

Nu lanceres mobil opladningsløsning til batterier fra Husqvarna.

NU KAN HAVE-, PARK- OG LANDSKABS PROFESSIONELLE OPLADE BATTERIERNE FRA HUSQVARNA DIREKTE I ARBEJDSBILEN.


Det er med stor glæde, at vi hos Work System kan præsentere dette samarbejde sammen med Husqvarna.
I samarbejde med Husqvarna har Work System udviklet en mobil opladningsløsning til Husqvarnas batterier, specielt tilpasset professionelle inden for have-, park- og landskabssektoren. Den nye løsning reducerer behovet for tidskrævende ture frem og tilbage for at oplade eller skifte batterier og opnår forlænget batteritid og batterikapacitet for en dags arbejde ved at oplade batterierne natten over.

Nu tilbydes branchen mobile batteriopladningsløsninger, der tager arbejdet til et nyt niveau. Løsningen findes i tre forskellige varianter, men kan også tilpasses efter kundens ønsker. Sammen med tilpasset bilindretning, der installeres i bilen, tilbydes kunderne en komplet løsning, der understøtter opbevaring og opladning af Husqvarnas batterier, tilbehør og produkter.

Sparer tid og øger effektiviteten

Nu, hvor man ikke længere er bundet af de traditionelle strømkilders begrænsninger, kan man i stedet sikre, at alle vigtige værktøjer er lettilgængelige på stedet. Det reducerer igen behovet for tidskrævende ture frem og tilbage for at oplade eller skifte batterier og værktøjer.
— Vi forstår de udfordringer, i står over for, når det gælder om at levere ekstraordinære resultater til tiden. Vores mobile batterihåndteringsløsning, i samarbejde med Work System, sætter en ny standard for effektivitet, bekvemmelighed og bæredygtighed inden for denne branche. Derudover tilbyder vi vores kunder tilpassede løsninger specifikt til deres køretøjer, siger Björn Trotzig, produktleder for batterier & opladere hos Husqvarna.
– Vores ekspertise inden for bilindretning, i kombination med Husqvarnas dybe forståelse for branchen, vil skabe en helhedsoplevelse for professionelle. Vi ser frem til at levere løsninger, der fører have-, park- og landskabssektoren ind i en ny æra, siger Jonas Hallenborg, administrerende direktør hos Work System.

Alle værktøjer ved hånden 

Batterisystemet integreres smidigt i køretøjet og gør, at du hurtigt kan have alle deres værktøjer ved hånden. Det mindsker besværet med at læsse og aflæsse tungt udstyr og gør hvert projekt mere effektivt.

Maksimeret driftstid 

Husqvarnas batterier oplades direkte i køretøjet og opnår forlænget batteritid og batterikapacitet for en hel dags arbejde ved at oplade batterierne natten over. Det gør, at brugerne kan fokusere på arbejdet uden at bekymre sig om afbrydelser i arbejdet. Batteriløsningen sikrer en uafbrudt arbejdsproces, også ved de mest krævende projekter.

Kontakt din sælger for mere information om produkterne! 

loader